top of page
versie 3.png

NATUURLEIEN


Versa in Belsele is eveneens uw specialist als het gaat om alle aanleg, herstelling en renovatie van Natuur en kunstleien daken.

Bel ons! 0485 71 90 66

Duurzame Natuurleien

Natuurleien worden, zoals de naam het zegt uit natuurlijke leisteen gemaakt. Het materiaal is erg  duurzaam, milieuvriendelijk en vuurbestendig. Als ze goed geplaatst worden door een specialist, hebben natuurleien een erg lange levensduur. Bovendien zorgt de dichtheid van de duurzame steen voor een betere isolatiewaarde. Helaas kunnen sommige gebouwen het gewicht van de natuurlijke steen niet dragen. Vraag daarom steeds eerst advies en een inspectie aan bij uw specialist Versa in Belsele. 

Kunstleien: even mooi, iets goedkoper

Zoek je een iets goedkopere maar eveneens mooie oplossing? Dan zijn kunstleien de ideale oplossing. Deze worden gemaakt van vezelcement. Tegenover het lagere prijskaartje staat wel een iets kortere levensduur van het het materiaal, vraag daarom steeds eerst advies aan bij uw specialist Versa in Belsele.

Leien daken zijn ideaal voor het plaatsen van zonnepanelen, door de vlakke vorm van de steen, kunnen deze mooi geïntegreerd worden in het dak.

Versa dakwerken - Natuurleien

Interesse of vragen over onze diensten? 

bottom of page